اگر محصول جدیدی دارید یا با فناوری های نوظهور کار می کنید، پست های رهبری فکری به خوبی می تواند پاسخگوی نیاز مخاطبان باشد؛ ساده ترین و منطقی ترین راه حل برای این مشکل این است که از پست های رهبری فکری برای آموزش مشتریان بالقوه در مورد آنچه ارائه می دهید، استفاده کنید.
تولید محتوا برای چگونه ها برای پاسخ به سوالات کاربران در حوزه کاریتان بسیار مناسب است. شما می توانید در قالب تولید محتوا به سوالات رایج مشتریان خود پاسخ دهید.
یادتان باشد محتواهای همیشه سبز، اکثرا در سایت هایی دیده میشود که زودتر از رقیبان اقدام به نوشتن آن موضوع کرده اند. پس برنده کسی است که محتوا را اول و بهتر تولید می کند.
متن های طولانی و پشت سرهم کاربران را خسته می کند و گاهی منجر به خروج کاربر از صفحه و افزایش نرخ بانس ریت می شود. بهتر است هنگام نوشتن محتوا به پاراگراف بندی و جداسازی عنوان ها توجه داشته باشید.
یا برای پست و استوریهای اینستاگرامت، هر عکسی رو با تایپ چیزی که مد نظرت هست ایجاد کنی.
فراموش نکنید که کیفیت محتوای شما میتواند بهترین تبلیغ برای کسب و کار شما باشد. اما کار شما هنوز هم تمام نشده است.
تولید محتوا برای سایت نیز یکی از اقداماتی است که در موفقیت کسب و کار شما نقش بسیار مهمی دارد.
برای مثال بگویید در این مقاله چه مواردی را گفته ایم و با خواندن این مقاله چه چیزی بدست می آورید. شروع خوب مانند قلابی است که خواننده را در صفحه نگه می دارد. برای شروع محتوای خوب می توانید بر اساس موضوع محتوا و سایت از موضوعات جذاب برای مخاطب مثل تاریخ، قیمت، تصویر قبل و بعد و .. استفاده کنید.
بهتر است ابتدا با مشکلات و سوالات آنها آشنا شوید تا محتوای مفیدی بنویسید.
همچنین در محتوای آموزشی حتماً باید راه حل مشکلات بالقوه مشتریان هم مطرح شود چرا که اگر آن ها متوجه وجود راه حل و نحوه عملکرد راه حل ها با توجه به مشکلات خود نشوند، بعید است از شما خرید کنند.
پس از تعیین آن، هر قطعه از محتوایی که ایجاد می کنید باید با هدف شما همسو باشد و به نتیجه دلخواه شما کمک کند.
مسلماً توجه به شبکه انتشار محتوا (سایت یا اینستاگرام) هم در تهیه و تولید محتوای آموزشی نقش پررنگی دارد چراکه رویکرد مخاطبان در هر یک از شبکه های اجتماعی متفاوت از دیگری است.
گاهی با حالتهایی نامتعارف یک متن را شروع کنید. همچون استفاده اینجا کلیک کنید از یک عبارت کوتاه یا استفاده از یک جمله تکمیل نشده که مخاطب را به خواندن ادامه مطلب ترغیب کند.
مدتی پس از انتشار محتوای آموزشی، بازخوردهای مخاطبان را بررسی کنید و از نظرات و انتقادات کاربران برای بهبود کیفیت محتوای بعدی استفاده کنید.